VÅRA HYRCYKLAR

Just nu erbjuder vi Elegants modell Hjulia och Kim för uthyrning. Extra bred sadel och fjädring som passar bra i stadsmiljö och på landsväg och Hjulia har hela 9 olika assistanslägen. Du kan även ladda din mobiltelefon med USB-uttaget utifall det krisar på Hjulia. Självklart finns även walk-assistans eller som en hjälpstart för att komma iväg. Batteriet från välrenommerade Samsung som är på hela 10,4 Ah och kan ta dig upp till ca 6-7 mil i verkliga förhållanden men är beroende av hur snabba ben du har och mängden elassistans som du väljer själv. Cykeln har en intelligent och snygg stor LCD-display där du kan se hur långt du åkt, medelhastighet, hur mycket elassistans du önskar m.m. Det finns 7 st växlar och det är Shimanos växelsystem som sitter på denna modell. Hjulia är utrustad med V-broms fram och bak från välkända Tektro och levereras med stänkskydd, belysning och SSF-godkänt lås.

PRIS OCH BOKNING

Ring eller skicka epost till vår butik på Kungsholmen i Stockholm för att boka din elcykel. 

Våra priser:
299 kr/dygn
995 kr/vecka

Ska du hyra elcykel en längre tid – mejla kungsholmen@elcykelpunkten.se för offert.

UTHÄMTNING

Uthämtning sker på Hantverkarg 85 på Kungsholmen. Närmast T-bana är Fridhemsplan. Man kan även gå från Stockholms centralstation. Man behöver ha ett giltigt bank-ID för att kunna hämta ut samt giltig legitimation.

INLÄMNINGSTID

Elcykeln behöver lämnas senast 15 min innan verkstaden stänger. Om man inte lämnar in enligt överenskommelse debiteras ett extra dygn.

ÖPPETTIDER

Se våra öppettider under KONTAKT.