VÅRA HYRCYKLAR

Just nu erbjuder vi Elegants modell Hjulia för uthyrning. Det är en stilren dammodell med extra bred sadel och fjädring som passar bra i stadsmiljö och på landsväg och har hela 9 olika assistanslägen. Du kan även ladda din mobiltelefon med USB-uttaget utifall det krisar. Självklart finns även walk-assistans eller som en hjälpstart för att komma iväg. Hjulia har ett batteri från välrenommerade Samsung som är på hela 10,4 Ah och kan ta dig upp till ca 6-7 mil i verkliga förhållanden men är beroende av hur snabba ben du har och mängden elassistans som du väljer själv. Cykeln har en intelligent och snygg stor LCD-display där du kan se hur långt du åkt, medelhastighet, hur mycket elassistans du önskar m.m. Det finns 7 st växlar och det är Shimanos växelsystem som sitter på denna modell. Hjulia är utrustad med V-broms fram och bak från välkända Tektro och levereras med stänkskydd, belysning och SSF-godkänt lås.

PRIS OCH BOKNING

Ring till oss för att boka din elcykel på 08 – 644 76 00 

Våra priser:
299 kr/dygn
995 kr/vecka

UTHÄMTNING

Uthämtning sker på Fleminggatan 34 på Kungsholmen. Närmast T-bana är Fridhemsplan. Man kan även gå från Stockholms centralstation. Man behöver ha ett giltigt bank-ID för att kunna hämta ut samt giltig legitimation.

INLÄMNINGSTID

Elcykeln behöver lämnas senast 15 min innan butiken stänger. Om man inte lämnar in enligt överenskommelse debiteras ett extra dygn.

ÖPPETTIDER BUTIK

Vardagar: 10-19
Lördag & Söndag: 10-16