Vill du vara en del av ett inspirerande team där glädje, hållbarhet och cyklingens kraft står i fokus? Då är Elcykelpunkten den perfekta arbetsplatsen för dig!
På Elcykelpunkten tror vi på att skapa en arbetsmiljö där medarbetare känner sig uppskattade och motiverade. Vi har en stark entreprenörsdriven kultur och erbjuder en familjär atmosfär där ett glatt humör och ett stort engagemang är nyckeln till framgång.
Som en del av vårt team får du inte bara möjligheten att växa inom ditt yrke, utan du får även vara en del av en grön revolution. Varje elcykel vi säljer är ett steg närmare en mer hållbar framtid, och du kommer vara en viktig del i den resan.
Vi söker ständigt nya kollegor som brinner för cyklingens fördelar och som vill göra skillnad. Oavsett om du är intresserad av försäljning, kundsupport, cykelreparation eller något annat område, finns det plats för dig hos oss!

LEDIGA TJÄNSTER

BETALNING

bankidvisamastercardklarna

LEVERANSMETODER

postnordDHLBringno-sender

cancerfonden
pricerunner

Vi erbjuder gratis frakt på alla beställningar över 999 kr.

De överstrukna priserna motsvarar lanseringspriserna för denna säsong.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på utvalda produkter, erbjudandet gäller endast ordinarie pris, kan ej kombineras och gäller ej lådcyklar eller Recycle cyklar.

Vi är specialister på elcyklar och vi kan hjälpa dig på din elcykelresa, både på nätet och i butik. Välkommen in till oss!

Copyright 2023 © Elcykelpunkten, alla rättigheter förbehållna.