Elcykel till ditt företag

Söker du en elcykel till företaget? Det finns många fördelar att använda en elcykel i ditt företag, kommun eller organisation. Köp din cykel hos Elcykelpunkten och vi ger en väldigt fördelaktig rabatt desto fler ni köper. Vi kan även trycka upp skyltar med ert företags logga. Monterat och klart!

Företagslogga på cykeln

Vi kan även trycka upp så ni får egna skyltar på cykeln. För företagare som vill synas lite extra så finns våra snygga färdiga skyltar som vi fäster under ramen. De är tillverkade av plast och monteras med plastband. Priser finns från 400 kr och uppåt ex moms.

Skräddarsy er företagscykel

Om ni letar efter större mängder (+50) så finns möjligheten att specialanpassa cyklarna efter er egna smak och tycke. Man kan välja färger, växlar, batterikapacitet, sadel och som pricken på i så trycker vi er logga direkt på ramen. 

företagscykel

Stålhästens elcykel - Prima

Vad ligger priset på?

Vi tycker det är kul med företag som satsar på elcyklar och ger kraftigare rabatt desto fler ni vill beställa. Det finns elcyklar från 8 000 kr och uppåt, exklusive moms men mycket handlar om vilken typ av modell ni är ute efter, batterikapacitet, hur ofta cyklarna ska användas m.m.

Lås med en app – alla medarbetare kan använda cykeln snabbt

Slipp borttappade nycklar och gör dessutom era cyklar väldigt flexibla. Alla kan dela cyklarna när som helst och man behöver inte fördela ut cyklarna till en specifik medarbetare. Det går även att se var cykeln är någonstans med GPS och du kan även se statistisk om cykeln. Batteriet räcker ofta upp till fem år beroende på vilken modell man väljer och tekniken sköts via Bluetooth.

Några fördelar med företagselcykel:

 • Endast 25 öre per mil i drivmedelskostnad. Räknar man med inköp, värdeminskning och underhåll blir det ca 4 kr/mil. En bil har i genomsnitt ca 65 kr/mil.
 • Spar tid. Oftast går det snabbare att ta sig fram med en elcykel jämfört med en bil i stora städer. Behöver inte leta efter parkering och inga bilköer.
 • Miljövänligt. Elcykeln bidrar till kraftigt reducerade utsläpp. Man släpper ut 0,6 gram CO2/km jämfört med miljöbilar som kan släppa ut upp till 95 gram CO2/km. Stärker ert varumärke med hållbara transportmedel.
 • Man slipper bli varm och svettig. Använd elassistansen i backarna så får medarbetarna…
 • Motion. 2-3 h lågintensiv träning varje vecka ger 6 års extra livslängd enligt studier.
 • Långa sträckor.Man tar sig oftast minst 4-5 mil på en laddning och ända upp till 10 mil beroende på vilket batteri och modell man väljer.
 • Punktlig. Slipp köer eller förseningar i kommunaltrafiken. Man vet när man är framme.
 • Fantastiskt roligt! Kom in och provcykla i vår butik och du kommer bli förvånad över hur roligt det är.
 • Dörr till dörr. Jämfört med kommunaltrafiken slipper du gå från stationerna och spar tid.
 • Friskare personal och färre sjukskrivningar.
 • Bra marknadsföring med företagselcykel – möjligt med egen företagslogga på cykeln.

KONTAKTA OSS FÖR PRIS PÅ DIN FÖRETAGSCYKEL

Hör gärna av er till jens.hagman@elcykelpunkten.se eller slå en signal på 0706-249424 för att diskutera hur vi kan hjälpa till för att hitta den optimala lösningen för er.

låna elcykel

PROVLÅNA ELCYKEL INNAN KÖP

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL INNAN LEVERANS

fri frakt elcykel

SNABB LEVERANS